Meer informatie Halo Infinite wordt in juli onthuld

Meer informatie Halo Infinite wordt in juli onthuld

Er gaat in juli meer informatie onthuld worden over Halo Infinite. Dat heeft ontwikkelaar 343 Industries bevestigd in een blogpost.

Het was al bekend dat Halo Infinite een launchgame gaat zijn voor de Xbox Series X. Alleen is er tot nu toe nog weinig informatie over de game naar buiten gebracht. Daar gaat volgens ontwikkelaar 343 Industries in juli verandering in komen. In een blogpost bevestigt de ontwikkelaar dat tijdens de first party games reveal stream in juli meer informatie van Halo Infinite onthuld gaat worden. “Je hebt misschien eerder mensen hier licht over zien praten, maar we zijn erg verheugd om te bevestigen dat Halo Infinite een van de vele first-party titels zal zijn die zijn opgenomen in het Xbox 20/20 evenement in juli”, wordt er in de blogpost gezegd.

Wat er precies in de stream getoond gaat worden is nog niet bekend. De kans groot dat gameplaybeelden van Halo Infinite getoond gaat worden. Halo Infinite komt dit najaar uit met de Xbox Series. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Halo Infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Draait sws op 4k, ultra, raytracing en 60fps

0
test

@Zut Minimaal!

0
test

De eerste open world Halo game gaat er prachtig uit zien op de XSX in 4k@60fps ultra met Ray Tracing. Mag ook wel als je de geruchten moet geloven is dit de duurste game ooit gemaakt met een budget van $500,000,000.

0

@TommyVercetti Sinds wanneer betekent een hoog budget enorme grafische kracht?

0
test

@TommyVercetti $500,000,000! Die ga ik dan echt niet kopen, kan dat niet betalen.

0

@MelvinChowder Hoeft niet hij komt op gamepass

0
test

@MelvinChowder haha is aangepast👍🏼

0

Aanbevolen voor jou