Meer info over Final Fantasy 16 volgt past volgend jaar

Meer info over Final Fantasy 16 volgt past volgend jaar

Fans kunnen pas in 2021 rekenen op meer informatie over het langverwachte Final Fantasy 16.

Dat laat Square Enix weten via het officiële Twitter-account van de game. "We hebben later in 2021 meer informatie over Final Fantasy 16 te delen, maar daarvoor wil het hele FF16-team jullie erg fijne feestdagen wensen!" Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat er dit jaar nog meer informatie of nieuwe beelden van de game volgen.

Final Fantasy 16 werd eerder dit jaar tijdens een PlayStation 5-livestream onthuld. De game komt op een nog onbekende datum tijdelijk exclusief naar Sony's nieuwe console. Het spel heeft een ietwat traditioneel ogende Middeleeuwse setting, ten opzichte van de futuristische fantasiesettings uit de meest recente delen.

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het zal wel een toffe game worden alleen ik zou liever een versnelling op de twee andere delen van de FF7 remake zien en de pc release. Ik wacht met spelen tot alle delen uit zijn alleen dat gaat nog wel 2-5 jaar duren blijkbaar.

0
test

@004 Tegen die tijd hebben een ps7 en zal er wel een bundel van alle delen komen

0

Dr Sacre heeft het leven van mijn familie veranderd, Mijn man verliet me 4 jaar geleden, ik zag getuigenis hoe Dr Sacre zijn geliefde terugbracht, ik nam daarvoor contact met hem op en mijn man kwam terug bij mij, We praten en ik vraag hem of er is hoe hij me een goede baan kan bezorgen is macht hij zei ja, maar hij vertelde me over de dubbele spaarpot, nadat hij me had uitgelegd hoe het werkt, ik vind het geweldig en accepteer het snel, daarna betaalde ik voor de doos en hij deed het gebed voor de doos, hij stuurde het naar mij en ik ontvang het, ik stopte er slechts 200 euro in en na 24 uur controleerde ik het en ik ontdekte dat het geld ongeveer 20.000 euro in de doos zat, ik gaf mijn man wat geld om een ​​heel goed bedrijf op te starten en mijn kinderen gaan hier naar een van de beste scholen in Nederland en ik gebruik de doos nog steeds tot op de dag van vandaag.Ik heb nu een gelukkig gezin dankzij Dr. Sacre, ik ben multi-rijk in Nederland, Dr. Sacre is de beste spreukmaker ter wereld, ik deel deze informatie met mensen om hen te helpen weten hoe ze rijk kunnen worden.Neem contact op met Dr Sacre via e-mail sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp +2349076034359 Dr Sacre is de beste in mijn leven Mevrouw Amelia dsdd

0

Aanbevolen voor jou