Nieuws
Destiny 2

Destiny 2-uitbreiding Forsaken uitgelicht

Schurk heeft menselijke trekjes

Geschreven door Pablo Bool op
Bungie geeft meer details over de uitbreiding genaamd Forsaken die 4 september beschikbaar is voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In een nieuwe video zien we dat de focus van Forsaken niet ligt op het redden van de wereld, maar op een persoonlijker verhaal. Het verhaal test namelijk het morele kompas van de speler.

Hiervoor hebben ze een niet heel monsterlijke schurk ontworpen, maar juist een met meer menselijke trekjes. Personages worden niet per se als goed of slecht afgeschilderd. Alle personages die in het verhaal voorkomen kampen met persoonlijke problemen die de speler moet laten nadenken over wat goed en kwaad is.

Een maand geleden vertelde Bungie dat Destiny 2: Forsaken een Cowboy-thema heeft. Het verhaal van Forsaken draait voor een groot deel om wraak vanwege de dood van Cayde-6, een bekend personages uit Destiny 2. Vooral de emoties die door de dood van Cayde-6 naar boven komen worden hierbij aangehaald.

Dit artikel delen:

Lees meer

Systeemupdate Xbox One installeert belangrijk gedeelte van game eerst Battle royale-game Darwin Project nu gratis op Xbox One
2

Reacties op: Destiny 2-uitbreiding Forsaken uitgelicht

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  MrKingofhearts

  • 5 juli 2018 18:32
  Zin in!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Da_Doctor

  • 7 juli 2018 22:31
  Jeeej weer een hoop geld uitgeven voor een game met relatief weinig inhoud aan content. Heb zo'n 300 uur in Destiny 2 zitten en dat is wel 1 van de grootste nadelen van Destiny. Alles is zo gigantisch duur en bied relatief weinig nieuws voor het geld dat je neerlegt. No thanks voor mij maar voor iedereen die het wel gaat doen, veel speel plezier en geniet ervan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.