Uitgever D3 heeft vandaag nieuwe info vrijgegeven betreffende de multiplayer modes van Dark Sector. Zo is bekend gemaakt dat de game twee multiplayer modes zal hebben, genaamd Infection en Epidemic.

Infection is een asymmetrische mode waarin één speler de rol aanneemt van Hayden, de met speciale krachten uitgeruste hoofdpersoon van Dark Sector. De rest van de spelers moet in de hoedanigheid van een squad uit het leger van Lasria proberen Hayden uit te schakelen. Hayden heeft praktisch alle krachten tot zijn beschikking die ook in de singleplayer mode tot zijn beschikking staan, terwijl de soldaten zijn uitgerust met granaten, een automatisch geweer of shotgun en proximity mines.

Epidemic lijkt erg op Infection, ware het niet dat er een extra team meespeelt. Dit team speelt als het rivaliserende Agency. Elk team heeft zijn eigen Hayden en het doel is zowel de rivaliserende teamleden, als de Hayden uit te schakelen.

Maximaal 10 spelers kunnen per online match meedoen in een van de 5 aanwezige maps. Een aantal nieuwe screenshots tonen wat we kunnen verwachten van de multiplayer modes van Dark Sector.