Limited Editions zijn inmiddels niet weg te denken tijdens de release van een nieuwe Xbox 360 game. Liefhebbers van een game zijn bereid flink wat extra geld uit te geven voor extra glanzende hoesjes en andere extraatjes die de game bevat.

Het mag dan ook geen wonder heten dat er van Forza 2 ook een Limited Edition gaat uitkomen. Deze versie zal een 156 pagina tellend 'Making Of' boek bevatten waarin foto's en info over de auto's staan die in de game aanwezig zijn. Ook zal het boekje tips bevatten over hoe je het beste kunt rijden op een circuit. Een extra soundtrack cd met 12 nummers zal ook deel uitmaken van het geheel.

Een ietwat vreemde toevoeging aan de Limited Edition is de mogelijkheid om tijdens de release van de game al exclusieve auto's te kopen. Met andere woorden, je geeft al extra geld uit aan een game om daar bovenop nog meer geld uit te geven. Deze auto's zullen custom lak hebben en uitgerust met onderdelen die niet verkrijgbaar zijn in de game. De beschikbare auto's zijn:

2003 Ferrari Challenge Stradale "Custom Forza Edition"

2006 Saleen S281 E "Custom Forza Edition"

2006 Subaru Impreza S204 "Custom Forza Edition"

De prijzen van de Limited Edition en extra downloadable content  zijn nog niet bekend.