Meer info en concept art van System Shock 3 | Gamer.nl

Meer info en concept art van System Shock 3 | Gamer.nl

In een interview tijdens een href="https://www.starbreeze.com/starstream/">livestream </a>heeft Warren Spector van Otherside Entertainment nieuwe informatie gedeeld over System Shock 3. Ook deelde <a href="https://www.polygon.com/2017/5/10/15611526/system-shock-3-concept-art-warren-spector-interview">Polygon </a>de eerste concept art van de game.

Warren Spector, bedenker van de eerste System Shock, sloot zich vorig jaar aan bij ontwikkelaar Otherside Entertainment voor de ontwikkeling van System Shock 3. Het team bestaat deels uit werknemers van de originele ontwikkelaar van de serie, Looking Gla .

In een interview zegt Spector dat het een makkelijke keuze was om terug te keren naar de serie, na niet betrokken te zijn geweest bij het tweede deel. Ook zal de kunstmatige intelligentie Shodan weer een rol spelen in de aankomende game.

"Ik heb System Shock geproduceerd en System Shock 2 gespeeld, dus ik ben vrij bekend met het universum. Er waren wat fictieve lo e eindjes om te ontdekken en aan elkaar te knopen. Dat klonk leuk. En ook: Shodan. Snap je wat ik bedoel?"

Ook denkt hij dat System Shock, ondanks de trend van vergelijkbare games als Prey, nog steeds kan verra en.

"Ik denk dat meer meespelende simulatie-games alleen maar goed is. Afgaande op wat ik tot nu toe heb gezien, zijn er een aantal gelijkeni en, maar ik kan je verzekeren dat we wat dingen doen die dat team niet heeft gedaan, en andersom. Ik ben niet bang dat mensen verward raken."

System Shock 3 is in ontwikkeling voor consoles en pc. Gezien de vroege concept art duurt het mogelijk nog even voordat de game uitgebracht wordt.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou