Gerucht: Meer details over Battlefield V verschenen | Gamer.nl

Gerucht: Meer details over Battlefield V verschenen | Gamer.nl

Er zijn mogelijk nieuwe details bekend over Battlefield V. Zo is er informatie verschenen rondom de campagne en de naam van de shooter.

Vorige week brachten bronnen van GamesBeat naar voren dat de nieuwe Battlefield gaat afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog en Battlefield V moet gaan heten.

De GamesBeat-website heeft het nu over een lek op een Discord-kanaal die naast een plaatje ook andere informatie heeft vrijgespeeld. GamesBeat-redacteur Jeffrey Grubb zegt dat hij de geruchten heeft gecheckt op authenticiteit bij bronnen die bekend zijn met Battlefield-ontwikkelingen.

Media has no description

Dit lek beschrijft dat de campagne van Battlefield V uit verschillende miniverhalen bestaat. Net zoals in Battlefield 1 wordt er een verhaal verteld vanuit meerdere personages om variërende perspectieven op de oorlog te tonen. In Battlefield 1 speelde je bijvoorbeeld een Britse soldaat die een tank bestuurde in Frankrijk of een Amerikaanse piloot die een Duitse inval probeert af te slaan. Deze afwi eling tu en personages wordt volgens de geruchten ook toegepast in Battlefield V.

Daarnaast zegt GamesBeat dat Battlefield V nog een projectnaam is en dus niet definitief is. De kans is dus aanwezig dat de shooter bij aankondiging een ander cijfer of een ondertitel heeft.

Een co-op modus wordt ook genoemd, maar het is nog niet bekend of deze splitscreen gaat ondersteunen. Het lek beweert ook dat de speler net zoals in Rainbow Six Siege de mogelijkheid krijgt om op zijn rug te liggen. Deze positie moet de speler meer vrijheid bieden tijdens competitieve multiplayer.

Stemactrice Katherine Kingsley komt in Battlefield V ook hoogstwaarschijnlijk terug. Ze plaatste op Instagram namelijk een foto van haarzelf in een studio met de hashtag Battefield hierbij.

Media has no description

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou