Nieuws
Pokemon lets go!

Nintendo onthult Go Parks voor Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee

Nieuwe trailer toont ook nieuwe minigames

Geschreven door Rick Bloemzaad op
In een nieuwe trailer zijn meerdere features onthuld voor Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee. Onder andere Go Parks geven de games een Pokémon Go-achtige tint.

Op de officiële website van Pokémon wordt dieper ingegaan op de uitgebrachte trailer. Zo kunnen spelers in Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee zogenoemde Go Parks bezoeken. In totaal zijn er twintig GO Parken en ieder van deze parken kan maximaal vijftig pokémon vasthouden.

Go Parks

Deze pokémon kunnen onder andere toegevoegd worden door de game te linken met een Pokémon Go-account. Dit geldt ook voor de Alola-versies van pokémon uit de eerste generatie. Wanneer spelers echter de Kanto-regio willen verkennen met pokémon die via Pokémon Go zijn overgezet naar de game, dan moeten ze eerst opnieuw gevangen worden in het Go Park.

Pokémon Go

In de Let's Go-games kunnen spelers een onbeperkt aantal aan Pokémon Go-accounts koppelen aan de games. Hiermee hebben spelers de mogelijkheid om pokémon van andere Pokémon Go-accounts te verkrijgen in de Let's Go-games. Met het overzetten van pokémon in de Let's Go-games kunnen flinke beloningen worden ontvangen in Pokémon Go. Deze beloningen gelden dan ook alleen voor pokémon die in de mobiele game zijn overgebracht in de Switch-game.

Play Yard-minigame

Als spelers minimaal 25 exemplaren van dezelfde pokémon hebben verzameld en geplaatst zijn in Go Parks, dan wordt er een minigame vrijgespeeld. In de minigame is het de bedoeling om in de Go Parks alle exemplaren te verzamelen en allemaal binnen de tijdslimiet naar een doelgebied te leiden. Tijdens de minigame zijn er verschillende pokémon die als obstakels fungeren die de verzamelde pokémon weer uit elkaar kunnen drijven indien de speler tegen het obstakel opbotst. Als de speler binnen drie minuten alle pokémon naar het doelgebied leidt, dan wordt de speler beloond met candy.

Pokémon: Let's Go

Pokémon-candies

In Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee worden pokémon sterker gemaakt met het geven van candies. Er zijn vele soorten candies die specifieke functies hebben. Zo zijn 'quick candies' om de snelheid van de pokémon te verhogen. Ook zijn er candies die alleen te gebruiken zijn voor specifieke soorten pokémon. Pokémon-candies kunnen onder andere verkregen worden door het voltooien van games in de Play Yard, het sturen van pokémon naar Professor Oak en door het lopen met de speciale Pokéball Plus.

Eerder werd bekend dat de nieuwe Let's Go-games geen gebruik gaan maken van de Held Items- en Abilities-functie. Daarmee lijken de games een meer simplistische toon te hebben.

Pokémon Let's Go Pikachu! en Pokémon Let's Go Eevee! verschijnen op 16 november exclusief op Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Red Dead Online lanceert in november als publieke bèta Alles wat je moet weten over Nintendo Switch Online
0

Reacties op: Nintendo onthult Go Parks voor Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.