Meer DLC Left 4 Dead op komst na Crash Course | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eén van de twee gamers die door Valve werden uitgenodigd om Left 4 Dead 2 te komen spelen nadat ze zich hier tegen verzet hadden, heeft laten weten dat er nieuwe content voor Left 4 Dead komt na het uitbrengen van Crash Course.In een bericht op het forum van Steam laat boycotter Walking_Target weten dat Valve bezig is met nog meer downloadbare content voor Left 4 Dead na het uitbrengen van Crash Course ergens deze maand. "Er is meer downloadbare content op komst voor Left 4 Dead na Crash Course. We hebben een ruwe indruk gekregen van wat het gaat worden, maar er is ons verzocht er niet teveel over te praten om het creatieve proces niet te beïnvloeden. Ik kan wel het volgende zeggen: Het wordt of een nieuwe Special Infected, een nieuwe campagne of nieuwe wapens. Het is zeker één van de drie, wellicht meer."

Niet heel veel duidelijkheid over de inhoud van de nog aan te kondigen content, maar volgens Walking_Target komt het er zeker aan. Crash Course komt deze maand uit en Left 4 Dead 2 moet op 17 november al in de winkels liggen. Of de nieuwe content nog voor die tijd uitkomt of nadat Left 4 Dead 2 uitgebracht is, blijft onduidelijk.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou