Meer details Sonic spin-off Shadow the Hedgehog | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Sega heeft vandaag Shadow The Hedgehog officiëel aangekondigd. Shadow The Hedgehog is een spin-off van de Sonic reeks waarin je de rol krijgt aangemeten van één van Sonic's tegenstanders, Shadow, die je een donkere kijk geeft op het Sonic-universum. Je in de rol van de echte slechterik stoppen, past echter niet bij Sonic, en daarom komt Shadow in het spel zowaar tot inkeer. Hij raakt verwikkeld in een gevecht tu en aliens, het G.U.N. leger en Dr. Eggman, en komt erachter dat hijzelf net de schakel is die het evenwicht tu en goed en kwaad kan bewaren.

De geschiedenis achter Shadow blijft vooralsnog een raadsel en het spel zelf zal hier geen helder antwoord op weten te geven. Gedurende het spel zal je als speler namelijk zelf invloed uitoefenen op het verleden van de egel, afhankelijk van de besli ingen die je in het spel neemt. Dit resulteert tevens in een andere afloop van het spel.

Shadow the Hedgehog verschijnt op Xbox, PS2 en GameCube tegen het eind van dit jaar. De pijlsnelle actie van voorgaande Sonic games zal opnieuw van de partij zijn, al kun je nu ook zelf wapens hanteren. Spektakel verzekerd!
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou