Nieuws
RollerCoaster Tycoon

Meer details over RollerCoaster Tycoon voor Switch bekend

Gebieden, gamemodi en meer

Geschreven door Arran Winmai op
Er zijn meer details bekend over de Switch-versie van RollerCoaster Tycoon.

Eind januari begon Atari een crowdfundingcampagne voor een Switch-versie van Roller Coaster Tycoon. Toentertijd was enkel bekend dat de game in ieder geval een Tycoon Career Mode gaat krijgen, waarbij spelers een zo groot mogelijk pretpark moeten bouwen en managen terwijl er gelet moet worden op de financiën. Tevens krijgen spelers te maken met verschillende scenario's en wordt Sandbox Mode beschikbaar, waarin spelers met alle middelen uit het spel hun eigen gang kunnen gaan.


Nu zijn er meer details bekend over het spel. Naast de drie gamemodi zullen er zeven soorten volledig aanpasbare achtbanen en ruim vijftig kleuren om ze naar eigen smaak te verven. De verschillende achtbanen zijn Hout, Staal, Gevleugeld, Hyper, Omgekeerd, Duik en Versneller. Ook krijgen ze allemaal een Ride Cam om een goed te kijken hoe goed de bezoekers zich vermaken.

Verder zijn er vier gebieden die allemaal gevormd kunnen worden door de spelers. De Alpen, een oase, een canyon en een tropisch gebied. Tenslotte zijn er meer dan 120 ritjes, restaurants, winkels en dergelijke om het park mee te vullen. Op de website zijn nog meer details te vinden.

Atari heeft aangegeven de Switch-versie van RollerCoaster Tycoon nog in 2018 uit te willen brengen.

RollerCoaster Tycoon

Dit artikel delen:

Lees meer

Vr Vrijdag: Frictie Fortnite haalt ondanks serverproblemen meer dan 3,4 miljoen actieve spelers
3

Reacties op: Meer details over RollerCoaster Tycoon voor Switch bekend

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • PSPfreaky

  • 9 februari 2018 14:36
  Dit spel moet je gewoon laten liggen! RollerCoaster Tycoon World is ook alleen maar misbruikt door de makers. Ze geven niks om hun fans ((geen extra attracties na launch, alleen maar scenery items uitbrengen), alleen maar om het geld dat ze verdienen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • watashi wa maurice desu.

  • 9 februari 2018 14:46
  Nou het kan me matig interesseren. Ik hoop dat ze nu eens een leuke of vermakelijke game maken want dan vind ik het zeker de moeite waard. Dus ik kijk het even af want ik vind het heel erg jammer wat ze met Rollercoaster tycoon gedaan hebben laatste jaren. Maar als een rollercoaster tycoon game leuk genoeg is dan is het zeker de moeite om aan te schaffen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Thaxus

  • 9 februari 2018 16:42
  Een goede game heeft een ontwikkeltijd van minstens 1,5 tot 2 jaar nodig. Het feit dat ze eind vorige maand de crowdfundingscampagne aankondigden en het spel nog dit jaar willen uitbrengen schreeuwt naar mijn mening, dat dit een snel afgeraffelde game gaat worden.

  Ik heb er zeer weinig vertrouwen in…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.