Voor footy liefhebbers lijkt elf september nog ver weg. Vandaar dat we je nog even de details over de aankomende demo meegeven. Daar gaat de tijd niet sneller van, maar dan weet je tenminste waar je op wacht.

De demo zal voor zowel de PC, Playstation 3 en de Xbox 360 verschijnen. De consoles zijn als eerste aan de beurt en krijgen de demo op elf september voor hun kiezen. De PC is een dag later aan de beurt. De beschikbare teams zijn voor alledrie hetzelfde, namelijk:

MarseilleSchalkeReal MadridChelseaAC MilanToronto FCDe console demo zal de 'Team Management' bevatten, waarmee de speler zijn tactieken eenvoudig kan onderverdelen in drie speelstijlen (Build Up, Change Creation en Defence). Daarnaast kan er geoefend worden in een Arena en is er de mogelijkheid om tips en gameplay hints te bekijken. De Xbox 360 zal het New Wembley opvoeren als stadion, de Playstation 3 het FIWC stadion.

De PC versie zal er iets anders uit zien. Zo wordt het nieuwe Team Managent geschrapt, maar krijgt de gamer wel de mogelijkheid om Kick Off Team en Kick Off Be a Pro te kiezen. De PC demo zal tevens een flink aantal gameplay videos van ondermeer het nieuwe Adidas Live Season en de verbeterde gamecontrols herbergen. Was het maar elf september.