Van Tenchu: Wrath of Heaven, de PS2 exclusive ninja sneak 'em up, verschijnt volgend jaar maart een verbeterde Xbox versie. Veel was er tot vandaag nog niet bekend over deze verbeterde en vernieuwde versie van de derde telg uit de Tenchu reeks. Het is inmiddels al wel een tijdje bekend dat de game naar de naam Tenchu: Return from Darkness zal gaan luisteren.

Daarnaast zijn dus sinds vandaag nog enkele nieuwe details met betrekking tot deze game vrijgegeven. Om te beginnen zal de game twee geheel nieuwe levels kennen (Samurai Lord-House en Pagoda Temple), een meer uitgebalanceerde gameplay dankzij onder andere een verbeterde AI, Xbox Live! support waarbij het mogelijk is 6 verschillende levels met z'n tweeën coöperatief uit te spelen, meerdere mogelijke eindes in de game en tenslotte verbeterde graphics en special effects (zoals de mogelijkheid objecten in de omgeving kapot te maken en authentiekere karakteranimaties).

De game zal dus zoals gezegd maart volgend jaar in Europa te verkrijgen zijn en exclusief voor de Xbox verschijnen. Voor mensen die nog geen Tenchu op de PS2 gespeeld hebben, maar wel een Xbox in huis hebben staan is dit natuurlijk alleen maar erg positief nieuws. Maar ook Tenchu fans die in de PS2 versie een goede multiplayer mode misten, kunnen deze behoefte nu via Xbox Live! bevredigen (mits ze de console thuis hebben staan).