Meer details bekend rondom The Witcher-serie van Netflix | Gamer.nl

Meer details bekend rondom The Witcher-serie van Netflix | Gamer.nl

Schrijfster Lauren Hissrich heeft via Twitter meer details gedeeld over de aankomende Netflix-serie gebaseerd op The Witcher.

Hoewel er nog niets bekend is over de cast van de serie weet Hi rich ons wel te vertellen dat de serie acht afleveringen gaat krijgen. "Het klinkt mi chien als weinig, maar vanuit een creatief perspectief is dit de juiste besli ing" vermeldt ze daarbij. Volgens de schrijfster kunnen ze op deze manier meer actie en verhaal in elke aflevering stoppen "zonder traag te worden halverwege het seizoen".

Daarnaast geeft ze een inschatting dat The Witcher in 2020 moet verschijnen. "We vorderen erg snel met alles" laat Hi rich weten, maar geeft aan dat "kwaliteit boven snelheid staat". De serie wordt overigens opgenomen in Oost-Europa zegt Hi rich: "De serie kan nergens anders bestaan. Punt."

Deze serie is gebaseerd op de boekenreeks en niet op de gametrilogie. Daarom bevat de serie waarschijnlijk ook een jongere Geralt in plaats van de oudere versie uit The Witcher 3: Wild Hunt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou