Meer dan vierhonderd Twitch-werknemers worden ontslagen

Meer dan vierhonderd Twitch-werknemers worden ontslagen

Meer dan vierhonderd werknemers van Twitch gaan hun verliezen vanwege ontslagrondes bij moederbedrijf Amazon.

Amazon ontsloeg in januari al achttienduizend werknemers, maar kondigde gisteren een nieuwe ontslagronde aan. In totaal verliezen negenduizend mensen hun baan, waarvan vierhonderd werkzaam bij Twitch.

Het is nog niet bekend wie precies ontslagen gaan worden - Polygon claimt dat werknemers via een e-mail die niet later dan begin volgende week verstuurd wordt verwittigd gaan worden. 

Vorige week werd bekendgemaakt dat de CEO en medeoprichter van Twitch, Emmett Shear, vertrekt bij het bedrijf. Don Clancy neemt zijn rol over. Hij zou in een e-mail naar werknemers hebben verteld: "Ik ben teleurgesteld dat ik dit nieuws moet delen voordat we kunnen communiceren wie precies ontslagen worden, maar het is belangrijk dat ik dit moeilijke nieuws direct aan jullie bevestig."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop oprecht dat dit die mensen zijn die verantwoordelijk zijn voor het constant omzeilen van ad-blocks, ik keek graag Twitch maar echt niet normaal hoeveel ads die site in je gezicht drukt. Laatst gewoon 12 ads van 30 sec?? en gewoon niet te skippen..

0
test

@Charichard Al even niet meer op gezeten, maar zal het even testen want had er met Brave nooit last van, op YT nu nog steeds niet.

0

Aanbevolen voor jou