Door een een simpele 1-2 wordt de verdediging totaal overmeesterd en kan de spits recht op de keeper af lopen om te scoren. Keihard ren je achter de persoon aan en om je team te redden glijd je met een snoeiharde schaar van achteren in op de achillespees van de speler.

Dit kan ook anders: na de 1-2 pak je een honkbalknuppel en sla je de persoon volledig in elkaar, om vervolgens het hele team er maar achteraan te slachten. Mensen die meer van het tweede verhaal houden, zullen de Xbox game Deathrow wel kunnen beamen.

In de game is sport namelijk iets behoorlijk geweldadigs geworden, door middel van Blitz Disc toernooien verdienen mensen hun geld. Alles is geoorloofd, iets wat de hooligans op straat wel aantrekt.Deathrow is een futuristisch team based fighting sports game. Bedenk het je in als een mix tussen Unreal Tournament, Tekken 3 en Hockey en je komt aardig in de richting. Voeg hier aan toe: no-rules, ultra-intense actie en makkelijk-te-spelen en je bent er!

Wanneer het spel start begint de speler met slechts 4 spelers onderaan de League. Terwijl je team zich door de divisions heen werkt, zul je de mogelijkheid hebben om je spelers te trainen, op te lappen, nieuwe spelers erbij te kopen en missies te doen om extra geld te verdienen etc.

Door je spelers te trainen kun je hun stats zoals; strength, speed, stamina, throwing skill etc. verhogen en zullen ze ook nieuwe kicks, punches, grabs en fighting combos verkrijgen. Ubisoft heeft samen met Southend Interactive vandaag nieuw beeldmateriaal vrijgegeven van de team-combat-sport game. De 17 MB geeft toegang tot 1 minuut en 12 seconden gameplay, wat volgens de reakties op de verschillende websites zeker de moeite waard is. Met dank aan Geert voor het melden van dit nieuws.