Meer dan een miljoen mensen spelen de Resident Evil 2 Remake-demo

Meer dan een miljoen mensen spelen de Resident Evil 2 Remake-demo

De Resident Evil 2 Remake-demo is door meer dan een miljoen mensen gespeeld.

De demo laat spelers maar één keer proberen de demo uit te spelen; gaan mensen dood of zijn er 30 minuten voorbij, dan houdt de demo voorgoed op. Zo'n 28 procent van alle spelers is het gelukt om de demo uit te spelen, zo meldt uitgever Capcom.

Overigens hebben pc-gamers een manier gevonden om de timer te beïnvloeden, zodat men door kan spelen nadat er 30 minuten voorbij zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, moet men een file genaamd 'data00-1.bin' wissen in de Steam-folder en tevens cloud saving uitzetten.

Resident Evil 2 Remake verschijnt op 25 januari voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De demo is nu gratis beschikbaar voor alle bovengenoemde platformen.

Resident Evil 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je kan ook meerdere keren de demo spelen door te starten met een ander ps4 account.

0
test

@StormFox Je hebt dan wel een apart PSN account nodig toch? Tevens meen ik dat als je dood gaat in de demo, of de demo uitspeelt, je wel verder kunt? Zo lang de tijd maar niet op is kun je opnieuw beginnen.

0
test

@**Guitar_Hero** Er is inderdaad een aparte PSN account nodig, maar ik weet niet of een local dummy account ook werkt. Ik heb tot nu toe maar 1 run gedaan en kan vertellen dat de demo onzettend fijn speelt, maar dat die 30minuten heel snel voorbij gaan. Nu ik weet waar de vijanden zitten kan ik bij mijn volgende run hopelijk hem afronden.

0

steengoeie demo, zat er meteen weer in!

0

Aanbevolen voor jou