Meer dan een half miljard dollar voor Star Citizen opgehaald

Meer dan een half miljard dollar voor Star Citizen opgehaald

Er is inmiddels meer dan 500 miljoen dollar via de crowdfunding voor Star Citizen opgehaald.

De teller staat op moment van schrijven op 500.111.150 dollar. Sinds 2012 kan men geld overmaken naar Cloud Imperium Games om de ontwikkeling van de ruimtegame te bekostigen. Meer dan 4 miljoen mensen hebben al geld overgemaakt. 

Star Citizen is al jaren in ontwikkeling, al is een deel van de multiplayer al wel geruime tijd speelbaar via Early Access. In 2014 werd het hoogste inzamelingsdoel al bereikt - dat was 65 miljoen dollar. Star Citizen moet ook een complete singleplayercampagne krijgen genaamd Squadron 42. De ontwikkelaar praat zelfs al over vervolgen op deze campagne.

Er is veel controverse rondom Star Citizen. Dat komt omdat het spel al zolang in ontwikkeling is en er zoveel geld wordt opgehaald, maar het nog altijd niet duidelijk is wanneer het eindproduct uitkomt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wanneer is de release datum? Dat is het enige boeiende nieuws.

0

@GoofyZ3 Ik weet niet of deze game een officele release zal krijgen. De game zal nooit stoppen met ontwikkelen zolang er geld binnen blijft komen.

0
test

Een eind product voor een MMO is voor mij niet echt een probleem. De 2 volgende features die in de volgende en de daarop volgende update komen zijn de belangerijkste om het geheel volledig naar een grote MMO te brengen waar uiteindelijk meerdere stelsels en veel content (wat op de plank ligt vrijgegeven kan worden), zoals Persistent Entity Streaming en server meshing. Ik ben zelf een backer sinds 2016 met aardig wat geld in SC zitten. Zelf denk ik dat Squadron 42 eind 2023/2024 uit komt. Star Citizen zelf zal gewoon continue in ontwikkeling blijven maar tegelijkertijd ook gewoon altijd speelbaar. Ik zeg, begin voor de 550 en 600 miljoen ook maar alvast berichten te schrijven. In november is de IAE(Intergalactic Aerospace Expo) in-game, dus dan zal er ook weer vaak miljoenen binnen stromen.

0

Aanbevolen voor jou