Nieuws
Gamescom

Meer dan dertig games te zien tijdens Gamescom Opening Night Live

Geoff Keighley wordt bijgestaan door een co-presentator

Geschreven door Michel Musters op
Er worden tijdens de Gamescom Opening Night Live-stream meer dan dertig games getoond.

Dat blijkt uit een persbericht van Koelnmesse en de German Games Industry Association. Daarin meldt Geoff Keighley, de presentator en organisator van de show, dat er meer dan dertig games op stapel staan. "Kijkers kunnen onthullingen van games, updates voor langverwachte spellen, verrassingen met gasten op het podium en nog veel meer verwachten." Keighley wordt tijdens de livestream voor het eerst bijgestaan door Duitse co-presentator Natascha Becker.

Opening Night Live geeft het officiële startschot aan de de geheel digitale gamebeurs. De livestream begint aanstaande woensdag om 19:30 uur Nederlandse tijd met een pre-show van een halfuur, gevolgd door een twee uur durende show. De afgelopen twee jaar werd de openingsshow ook gehouden - in 2020 waren er meer dan twee miljoen gelijktijdige kijkers.

Volgende week staan er meer livestreams in verband met Gamescom op de planning. Dinsdag zendt Microsoft om 19:00 uur Nederlandse tijd een Xbox-stream uit. Daarin geeft het "diepgaande updates" over aangekondigde games van het bedrijf zelf en andere partijen. Op donderdag zendt IGN om 20:30 uur een Awesome Indies-livestream uit van negentig minuten met zo'n veertig games. Dat wordt gevolgd door de Gamescom-editie van Future Games Show om 22:00 uur, waarin games van onder andere Koch Media, Frontier, Team 17 en Tripwire Interactive worden getoond. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Kazuma uit Yakuza is speelbaar in nieuwe Super Monkey Ball Oddworld: Soulstorm komt naar Xbox-consoles
0

Reacties op: Meer dan dertig games te zien tijdens Gamescom Opening Night Live

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.