Meer dan 30 miljoen exemplaren van PlayStation 5 verscheept

Meer dan 30 miljoen exemplaren van PlayStation 5 verscheept

Wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van de PlayStation 5 verscheept.

Dat heeft Sony Interactive Entertainment vannacht laten weten gedurende diens CES-presentatie. Het aantal werd bereikt na afgelopen december, de beste maand voor de PlayStation 5 tot nu toe.

Vorig najaar kondigde Sony nog aan dat er 25 miljoen exemplaren van de console waren verscheept - daar zijn sinds oktober dus 5 miljoen exemplaren bijgekomen. Sony is van plan om in het komende fiscale jaar, dat op 1 april begint, 23 miljoen exemplaren van de PlayStation 5 te verschepen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooie cijfers hopelijk einde van scalpers en dat men de winkel in kan lopen en 1 kan kopen.

0
test

@hulstpower als de productie inderdaad opgeschroefd gaat worden zou dat wellicht eindelijk kunnen. Zou mooi zijn voor ons allen. Meer ps5 consoles betekent uiteindelijk ook meer ps5 only ipv ook ps4 games.

0
test

@hulstpower blijkbaar maken ze weer nieuwe ps4 bundels zag er gister eentje met mw2. Word idd eens tijd dat ze gewoon in het schap liggen beste kans is nog altijd duitsland daar zie ik regelmatig meldingen over wanneer er nieuwe voorraad komt series x is daar ook goed te krijgen!

0

@Deadspacer wat ik lees is dat ze nog wel eens in winkels liggen, maar dan alleen met die idiote grote bundels. Dus 2 games, 2de controller, headset, charging station en dan prijs 800 euro, tja dan vind ik niet gek dat niet verkoopt. Die games moet je sowieso dan ook maar liggen, ik zou ook geen charging station en headset erbij hoeven te hebben.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Amen!

0
test

@Snoop213 Nou denk eerder dat 2023 dit nog doorzet maar volgend jaar is dat zeker verleden tijd.

0

Aanbevolen voor jou