Meer dan 16 miljoen geregistreerde Destiny-spelers | Gamer.nl

Meer dan 16 miljoen geregistreerde Destiny-spelers | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

"Samen hebben deze franchise wereldwijd voor meer dan 40 miljoen geregistreerde spelers gezorgd en meer dan 850 miljoen dollar aan winst opgeleverd", aldus CEO Bobby Kotick. Ook World of Warcraft blijft een succes: de uitbreiding Warlords of Draenor verkocht in de eerste 24 uur sinds release meer dan 3,3 miljoen keer. Aan het einde van 2014 waren er meer dan tien miljoen WoW-leden.

Activision Blizzard bevestigde verder dat Treyarch, de ontwikkelaar van Call of Duty: World at War en Call of Duty: Black Ops, de nieuwe Call of Duty ontwikkelt die later dit jaar moet verschijnen. Meer details over de nieuwe Call of Duty zijn nog niet bekend. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou