Meer dan 150 games vanaf vandaag via Cloud gaming van Xbox beschikbaar

Meer dan 150 games vanaf vandaag via Cloud gaming van Xbox beschikbaar

Het vandaag gelanceerde Cloud gaming van Xbox bevat meer dan 150 games.

De dienst, die voorheen bekend stond als xCloud, laat spelers overal waar ze zijn via een Android-smartphone of -tablet diverse Xbox-games streamen en spelen. De volledige lijst met games die vanaf vandaag beschikbaar zijn, is hier gepubliceerd.

Onder de games vallen onder andere Forza Horizon 4, diverse Gears of War- en Halo-games, Tell Me Why, Destiny 2, Untitled Goose Game, The Elder Scrolls Online, Grounded, The Witcher 3: Wild Hunt en No Man's Sky. Net zoals op Game Pass, past Microsoft de lijst om de zoveel tijd aan.

Geïnteresseerden krijgen toegang tot Cloud gaming van Xbox door een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement af te sluiten. Voor 13 euro per maand ontvangt men naast Xbox Live Gold, Xbox Game Pass en Game Pass voor pc dus ook de cloud gaming-dienst.

Spelers kunnen speciaal voor de dienst gemaakte controllers of USB-controllers (waaronder de DualShock 4) via bluetooth met een Android-apparaat verbinden om games te spelen. Wel is Microsoft van plan om diverse games met touch-bediening uit te rusten. Gisteren kondigde het bedrijf al aan dat Minecraft Dungeons de eerste game is die touch-bediening krijgt.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer alleen Android :(

0

@-it- Ja Apple doet moeilijk over het toelaten van streaming op hun apparaten. Ze willen dat mensen het spel daar dan ook kopen. Hopelijk passen ze hun standpunt in de toekomst aan.

0
test

Weet iemand hoe laat het online gaat want de beta is dicht sinds gisteren en gamepass kan je nog steeds geen games spelen.

0

Aanbevolen voor jou