Nieuws

Meer bewijs voor nieuw Apex Legends-personage Octane opgedoken

Uiterlijk en vaardigheden gelekt

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Er is nieuw bewijs opgedoken voor het gelekte Apex Legends-personage Octane. Op afbeeldingen wordt het uiterlijk en de vaardigheden van het personage onthuld.

In februari werden nieuwe, nog niet onthulde personages ontdekt voor Apex Legends. Verschillende geluidsbestanden in de installatiemap van het spel noemden de namen Octane, Wattson en Prophet. Er zijn nu meer details gelekt over Octane, die volgens de bestanden van Apex Legends iets te maken heeft met een injectiesysteem.

Reddit-gebruiker Beartoots plaatste een afbeelding van een personage met de titel "De lek van Octane is echt, en hier is het bewijs". Het personage op de afbeelding heeft veel weg van de beschrijving van Octane en lijkt op het mysterieuze silhouet dat voorkwam in de gameplay-trailer van Apex Legends.

Op beide beelden is te zien dat de figuren een cilinder dragen aan hun hip en robotbenen hebben, wat erop duidt dat Octane een cyborg is. Ook is te zien dat het personage meerdere tubes heeft lopen van zijn arm naar zijn rug.

Niet veel later bevestigde een anonieme bron aan Daily Esports dat de gelekte afbeelding op Reddit echt is. De nieuwswebsite ontving hierbij ook een afbeelding van het personage in betere kwaliteit en kreeg te horen dat Octane waarschijnlijk op 12 maart gelanceerd wordt, samen met de Battle Pass van Apex Legends.

Apex Legends

Naast een lek van het uiterlijk van Octane, verscheen op dezelfde dag ook een afbeelding met de vaardigheden van het nieuwe personage. Zo kan Octane passief levenspunten terugkrijgen wanneer hij niet aan het vechten is en heeft het personage een adrenalineshot die hem tien procent van zijn levenspunten kost en sneller laat rennen voor zes seconden. De ultimate ability laat Octane een lanceerplatform plaatsen waardoor spelers de lucht in worden geschoten.

Recentelijk maakte ontwikkelaar Respawn Entertainment bekend dat Apex Legends nu 50 miljoen spelers heeft. Om dit te vieren is er een video uitgebracht waarin hoogtepunten van streamers te zien zijn en een aantal statistieken van het spel worden opgesomd.

Apex Legends is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Division 2 krijgt alvast een lanceringstrailer Days Gone laat je overleven in een wereld vol zombies
2

Reacties op: Meer bewijs voor nieuw Apex Legends-personage Octane opgedoken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Rexus

  • 6 maart 2019 10:55
  Klinkt als een goede variant, echter hoop ik dat Respawn een oplossing gaat vinden voor de grote variatie in hitboxes tussen de karakters. Dit lijkt een kleine én snelle legend te worden.

  Kwa uitstraling zou hij zo uit een promo voor Borderlands 3 kunnen komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Jurry1984

  • 6 maart 2019 20:42
  Ja die dikke is gewoon een lopende schietschijf, die kan je met een mozambique op 30 meter nog raken@Rexus

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.