Meer details over Sea of Thieves-dlc The Hungering Deep | Gamer.nl

Meer details over Sea of Thieves-dlc The Hungering Deep | Gamer.nl

Rare maakt meer details bekend over de aankomende Sea of Thieves-uitbreiding The Hungering Deep.

Op de officiële website deelt ontwikkelaar Rare alle details over de grote, aankomende uitbreiding voor Sea of Thieves: The Hungering Deep. Het was al bekend dat de update vanaf dinsdag 29 mei speelbaar is, maar tot nog toe maakte Rare weinig bekend over de specifieke content ervan.

The Hungering Deep bestaat uit twee delen. Eén deel bestaat uit een campagne die slechts een gelimiteerde tijd beschikbaar zal zijn. Het andere deel bevat nieuwe features en in-game voorwerpen die permanent toegevoegd worden aan het spel.

De campagne

Voor het evenement moeten spelers Merrick opzoeken, een NPC die drie ledematen en een oog kwijt is. Merrick werd al geïntroduceerd in een en sinds een recente update is hij zelfs al te vinden in Shark Bait Cove. Met de uitbreiding krijgt hij dus een rol in het begin van het nieuwe verhaal van The Hungering Deep.

Spelers worden vervolgens op een zoektocht gestuurd vol kroegen en vergeten eilanden om het uiteindelijk tegen Merricks aartsvijand op te nemen. Voor het verslaan van dit monster ontvangen spelers exclusieve beloningen. Wat die beloningen inhouden is nog niet bekend.

Sea of Thieves

Permanente toevoegingen

Naast het tijdelijke evenement bevat The Hungering Deep ook permanente toevoegingen. Spelers kunnen verschillende cosmetische voorwerpen verzamelen, zoals littekens en tatoeages om het uiterlijk van hun piraat aan te pa en en een nieuw boegbeeld voor hun schepen.

Ook worden drums geïntroduceerd: een nieuw speelbaar instrument. Bovendien wordt de 'speaking trumpet' toegevoegd: een hoorn die spelers kunnen gebruiken om over lange afstanden contact te maken met de eigen bemanning en spelers op andere schepen. Daarbij zijn er nieuwe vlaggen waarmee piraten hun intenties mee kunnen uiten.

Tenslotte kunnen spelers een nieuw gevaar tegen het lijf lopen. Welke vorm dit gevaar precies aanneemt is niet duidelijk, maar waarschijnlijk gaat het om het monster waar Merrick in de teaser trailer naar verwijst.

Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou