Meer bekend over cross-buy voor Microsoft-platformen | Gamer.nl

Meer bekend over cross-buy voor Microsoft-platformen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Spencer vertelt dat Microsoft zich te weinig gericht heeft op pc-spellen en dit weer goed wilt maken. Een manier om dit te doen is door het voor ontwikkelaars mogelijk te maken om één spel voor alle platformen te ontwikkelen. Spelers kopen het desbetreffende spel en kunnen die op alle Microsoft-platformen spelen. De eerste Cro -Buy game wordt Pinball FX.

Tijdens de presentatie is ook een demo van MOBA Gigantic getoond. Deze game krijgt cro -buy en cro -play opties. Eerder werd al bekend dat spelers met verschillende Microsoft-platformen het tegen elkaar op kunnen nemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou