Nieuws

Meer afbeeldingen Warner Bros.' Multiversus gelekt

Personages, arena's en meer

Geschreven door Jacco Peek op
Er zijn meer afbeeldingen van Multiversus opgedoken, Warner Bros. Games' eerder gelekte brawler.

De afbeeldingen zijn afkomstig van een ontwerpdocument (via Resetera), dat verschillende aspecten van de game onthult. Zo lopen personages gedurende een gevecht schade op, wat het eenvoudiger maakt om ze uit de arena te slaan. Een vergelijkbaar systeem wordt gebruikt in de Super Smash Bros.-games.

Ook zijn Wonder Woman, Gandalf uit Lord of the Rings en Jake the Dog van Adventure Time te zien als speelbare personages. Volgens een gebruiker op Discord, die eerder dezelfde afbeeldingen deelde, zijn ook Rick en Morty, Tom en Jerry, Superman en Shaggy uit Scooby Doo speelbaar in de game. Garnet van Stephen Universe en Arya uit Game of Thrones zouden ook worden overwogen als speelbare vechters.

Tot slot worden ook verschillende arena's in beeld gebracht, waaronder Finn's Treehouse uit Adventure Time en Planet Swifty uit Rick & Morty. Ook zou de Batcave uit Batman een arena zijn.

Multiversus lekte recent en zou volgens Venturebeat-journalist Jeff Grubb mogelijk een free-to-play brawler betreffen. Warner Bros. Games zou overwegen om verschillende personages als losse dlc te verkopen, waaronder basketballer LeBron James.

Dit artikel delen:

Lees meer

ID Software zoekt werknemers voor 'langlopende iconische actieshooter' TiMi Studio toont Honor of Kings: World
0

Reacties op: Meer afbeeldingen Warner Bros.' Multiversus gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.