Meer accessoires in The Witcher 3 Xbox One Collector’s Edition | Gamer.nl

Meer accessoires in The Witcher 3 Xbox One Collector’s Edition | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De Xbox One-versie bevat twee extra pakjes Gwent-speelkaarten en een landkaart van de spelwereld. Met de speelkaarten kunnen spelers het tegen elkaar opnemen met spreuken en troepen.

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft gereageerd op teleurgestelde en ontstemde The Witcher-fans die geen Xbox One bezitten. Omdat men het spel zoveel mogelijk hetzelfde wilt houden probeert de ontwikkelaar exclusieve deals per platform te sluiten, buiten de in-game content om. Dit is volgens CD Projekt Red nodig om de The Witcher 3: Wild Hunt wereldwijd op de kaart te zetten.

De Collector’s Edition bevat, naast de standaardacce oires die met de game komen, een handgeverfd figuur van Geralt of Rivia, een The Witcher-medaillon, een stalen-doosje, een boek met 200 pagina's en een doos om alles in op te bergen.

The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt 19 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou