Meer aanwijzingen hinten naar BioShock-vervolg

Meer aanwijzingen hinten naar BioShock-vervolg

Er is meer bewijs opgedoken dat hint naar een nieuw BioShock-deel.

Het gerucht dat een geheime studio van 2K Games bezig is met een nieuw BioShock-deel, gaat al enige tijd in de rondte. Take-Two melde tijdens een financiële presentatie even geleden al dat 2K Games aan een 'langverwachte' nieuwe game werkt. De nieuwe BioShock draagt de codenaam 'Parkside'.

Vorige week werd er een vergelijkbare uitspraak gedaan door Strauss Zelnick, CEO van Take-Two, tijdens een presentatie van de kwartaalcijfers. Volgens de CEO heeft de uitgever momenteel 'de sterkste ontwikkelingspijplijn uit de geschiedenis' en dat fans 'vervolgen van de grootste franchises kunnen verwachten'.

In dezelfde week als deze uitspraak, dook er een vacature op de website van 2K op. De studio is op zoek naar een End Game-ontwikkelaar die per direct aan de slag kan gaan in Novato, California. Het gaat hier om dezelfde studio die naar verluidt bezig is met het volgende BioShock-deel, zoals hierboven te lezen is.

Een End Game-ontwikkelaar houdt zich bezig met content die gespeeld kan worden nadat een game is uitgespeeld. Als het dus inderdaad om BioShock gaat, dan is de kans groot dat de game al goed onderweg is.

Een fanatieke Redittor heeft een pagina opgericht waarin hij een lijst met gerespecteerde ontwikkelaars heeft opgesomd die momenteel in Novato werken. Veel van deze ontwikkelaars hebben al eerder in hun carrière aan BioShock-games gewerkt.

Er zijn een hele boel aanwijzingen die hinten naar een nieuwe BioShock, maar vooralsnog is er nog niks officieels bekend. Desalniettemin ziet het er rooskleurig uit voor BioShock-fans.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Cool....laat maar komen! Infinite was in mijn ogen wel de minste van serie,ben benieuwd naar de nieuwe setting/wereld.

0

Geen Kevin Levine, geen Bioshock

0
test

@Vuxaco Ergens eens, maar ik ben positief. Het artikel zegt ook dat er een aantal medewerkers aan de oude Bioshocks heeft meegewerkt. Deus Ex Human Revolution was bijvoorbeeld ook erg sterk, maar wel de eerste zonder Warren Spector.

0

Aanbevolen voor jou