Counter-Strike, sommige mensen kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Nog steeds zijn er duizenden spelers te vinden op het Steam-netwerk van Valve. Met de opvolger van CS, draaiend op de Source engine van Half-Life 2 zal het dit niet veel anders zijn. Toch is het nog steeds niet helemaal duidelijk wanneer Half-Life 2 daadwerkelijk uitkomt.

Gelukkig is er wel goed nieuws voor bezitters van Counter-Strike: Condition Zero. Deze kunnen de Source-editie van Counter-Strike vanaf 10 augustus testen. De Nederlandse HL2 fansite HL2.nl zijn dit te weten gekomen via een mail van Gabe Newell aan het Duitse HL-Portal.1) I wonder how big (megabyte) the CS:S Beta will be? If you dont know it exactly, is it more or less than 500 mb?

300 MB the last time I checked.

2) Do you think it is possible that I (CZ Owner) can play the CS:S Beta within the next two weeks?

August 10th is the day for CZ owners (it will start pre-loading on the 5th).Of te wel, vanaf 5 augustus kun je alvast de Counter-Strike: Source beta downloaden. 10 augustus zal de beta van start gaan. Volgens Gabe is de beta 300MB, maar dit kan nog minder worden door middel van compressie.

Benieuwd naar de Source versie van Counter-Strike maar heb je Condition Zero nog niet, dan is dit wellicht dé kans om deze eens aan te schaffen.

Met dank aan karwin voor het melden van dit nieuws.