Medewerker Sega hint naar twee nieuwe Sonic-games | Gamer.nl

Medewerker Sega hint naar twee nieuwe Sonic-games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het gesprek hintte de Sega-medewerker, Jose Saucedo, naar een derde Sonic Storybook-game. Op dit moment zijn er twee, Sonic and the Secret Rings en Sonic and the Black Knight, maar Saucedo omschreef deze games als een trilogie. "Het zal een trilogie worden, wacht maar af..." Ook werd gehint naar een nieuwe Sonic & Sega-game. "[Sonic & Sega] All Star Racers is de tweede titel in de Sonic & Sega-serie; de eerste draait om tennis. En de derde... jullie zullen het wel merken."

Inmiddels heeft Saucedo ontkend dat hij deze uitspraken gedaan heeft. "Ik wil benadrukken dat de opmerkingen die ik in het gesprek maakte, verkeerd begrepen zijn door de gebruikers en luisteraars van de website." Dit wordt tegengesproken door mensen die bij het gesprek aanwezig waren, maar desalniettemin heeft Sonic Paradise het verhaal van zijn website verwijderd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou