Nieuws

Medeschrijver Spec Ops schrijft verhaal Star Wars Battlefront 2

Dat belooft wat

Geschreven door Michel Musters op
Walt Williams, de schrijver van het script van Spec Ops: The Line, is medeschrijver van het verhaal van de singleplayermodus in het aankomende Star Wars Battlefront 2.
Williams schrijft het script samen met Mitch Dyer, een voormalige journalist van website IGN. Een van de kritieken op de eerste Battlefront die in 2015 verscheen was een gebrek aan campagne en dat wordt in het tweede deel rechtgezet.


De coauteur schreef het verhaal van Spec Ops: The Line samen met Richard Pearsey. Het script van Spec Ops: The Line wordt als een van de beste elementen van de shooter gezien en wordt binnen de game-industrie als uniek en kwalitatief hoogstaand verhaal gezien. Er wordt daarbij inspiratie getrokken uit verhalen als Heart of Darkness.

Het verhaal van Battlefront 2 richt zich voornamelijk op de Empire en spelers kruipen dan ook in de huid van de 'slechteriken' om het gevecht vanuit hun oogpunt te zien. Daarbij krijgen spelers op momenten ook controle over bekende gezichten uit de films, waaronder Kylo Ren en Luke Skywalker. De game komt eind dit jaar uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Twitter

Dit artikel delen:

Lees meer

Presidenten Square en Platinum straks eindbazen in Nier: Automata Een kleurrijk team in Guardians of the Galaxy: The Telltale Series
0

Reacties op: Medeschrijver Spec Ops schrijft verhaal Star Wars Battlefront 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.