"Na het maken van deze drie games (Flow, Flower en Journey) denk ik dat het echt een goede mogelijkheid voor ons allemaal is om te kijken naar wat we geleerd hebben", vertelt Santiago. "Ik kijk naar wat ik uit deze ervaring kan halen om dat naar nieuwe gebieden brengen.".

Santiago zegt vertrouwen te hebben in de toekomst van het bedrijf. "Veel van mijn werk bij Thatgamecompany was ondersteunend aan (medeoprichter) Jenova’s visie op het type games dat hij wilde maken. Ik had het gevoel dat ik alles gedaan heb wat er moest gebeuren. Ik denk dat hij in een goede positie is om door te gaan met andere mensen bij TGC om het naar een nieuw niveau te brengen".

Reactie Thatgamecompany

In een officieel bericht wenst Jenova Chen haar succes. "Terwijl wij het pad van Thatgamecompany verder willen volgen, heeft Kellee een nieuwe richting gekozen in haar carrière. Hoewel onze paden voor de toekomst misschien verschillen, terwijl TGC aan ons nieuwe project begint, wensen we Kellee een goede reis en spreken we de hoop uit dat onze paden wellicht opnieuw mogen kruisen."