Medal of Honor: Warfighter verschijnt 25 oktober | Gamer.nl

Medal of Honor: Warfighter verschijnt 25 oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het verhaal van Warfighter speelt zich, in tegenstelling tot de vorige Medal of Honor, op globaal niveau af. Er wordt per mi ie gewi eld tu en locaties over de gehele wereld. Volgens de maker variëren deze van de Filipijnen, waar gegijzelden gered moeten worden, tot Somalië, waar spelers het aan de stok krijgen met piraten. De verschillende mi ies hebben als rode draad dat er een groter kwaad achter schuilt.

De multiplayer van de game laat spelers kiezen tu en twaalf verschillende Tier 1-eenheden uit tien verschillende landen. Ontwikkelaar Danger Close heeft hiervoor gekozen omdat niet iedereen ervan zou dromen om een Navy SEAL te worden, spelers uit andere landen willen wellicht liever de rol van hun eigen, herkenbaardere soldaten aannemen. De studio haalde voor deze keuze zijn inspiratie uit FIFA.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou