Medal of Honor: Warfighter onthuld, komt in oktober | Gamer.nl

Medal of Honor: Warfighter onthuld, komt in oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ontwikkelaar Danger Close was ook verantwoordelijk voor de Medal of Honor-game uit 2010 en ontwikkelt dit nieuwe deel helemaal zelf. Voor het vorige deel kreeg Danger Close nog ondersteuning van Battlefield-maker Dice, die de ontwikkeling van de multiplayer voor zijn rekening nam.

De vorige game had niet alleen twee ontwikkelaars, maar draait ook op twee verschillende engines. Het singleplayergedeelte is gebouwd op Unreal Engine 3, de multiplayermodus op Frostbite. Medal of Honor: Warfighter wordt door Danger Close helemaal ontwikkeld op Frostbite 2.0. Deze engine is ook gebruikt voor Battlefield 3.

Medal of Honor: Warfighter volgt net als de vorige game Tier 1 Operators in verschillende oorlogsgebieden. Meer details en afbeeldingen van de game verschijnen in het volgende Official Xbox Magazine, dat uitkomt op 6 maart. Ook zal uitgever Electronic Arts de game tonen op de Game Developer's Conference, van 5 tot 9 maart in San Francisco.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou