Op Voodoo Extreme zijn een aantal screenshots te vinden van Medal of Honor. Hierbij gaat het om MoH: Frontline voor de X-Box en PS2 en om MoH: Allied Assault voor de PC. De screenshots van die laatste titel zijn makkelijk te herkennen doordat ze een resolutie van 1600*1200 hebben.EA has released the first ever batch of screen shots for Medal of Honor: Frontline, the Xbox & PS2 Medal of Honor title that looks rather nice. They even tossed in a few PC shots (Medal of Honor: Allied Assault) too, which are easy to find due to their 1600x1200 resolution screen size. Just click on any of the thumbs to view the gallery of 18 screen shots.

Op zich vind ik de Frontline screenshots er dramatisch slecht uitzien. En dan heb ik het over de soldaten, want de omgeveving ziet er wel erg goed uit. De soldaten lijken net sprites die in een plaatje dat door de PC gerendert is geplakt te zijn. Maar ja dit zijn dan ook de eerste screenshots en al zal nog wel het een en ander verbeterd gaan worden.

Update 19:38: Onze Belgische collega's besloten naar aanleiding van deze screenshots meteen maar een preview te schrijven van Medal of Honor: Allied Assault. Het stukje tekst is hier te bekijken.