Medal of Honor ook zonder Taliban niet in militaire winkels | Gamer.nl

Medal of Honor ook zonder Taliban niet in militaire winkels | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Uit respect voor zij die geraakt zijn door de representatie van nog altijd gaande zijnde gebeurteni en in een spel, hebben wij besloten om [Medal of Honor] niet in ons a ortiment op te nemen”, aldus Bruce Casella van de Army & Air Force Exchange Service.

"Hoewel we beseffen dat dit voor ongemak kan zorgen, blijven we bij het standpunt dat we een maand geleden hebben ingenomen. We vertrouwen erop dat de militaire families die toestemming hebben om bij ons te winkelen hier van op de hoogte zijn en onze besli ing om het spel niet te verkopen begrijpen”, vervolgt Casella.

Opposing Force

Een maand geleden kwam naar buiten dat Medal of Honor geweerd zou worden uit militaire winkels, in verband met de mogelijkheid om in de multiplayer de kant van de Taliban te kiezen. EA kwam vorige week echter op deze besli ing terug, uit respect voor de familie en vrienden van gevallen soldaten, en gaf de Taliban een nieuwe naam, te weten ‘Opposing Force’.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou