Naast de meest populaire franchise, The Sims, heeft EA vandaag ook bekend gemaakt dat die andere blockbuster-franchise, Medal of Honor, op de GBA zal verschijnen. De GBA-game Medal of Honor: Infiltrator laat je alles doen wat je in de PC en consoleversies ook kon. Als Corporal Jake Murphy neem je deel aan een vijftal belangrijke gevechten uit de Tweede Wereldoorlog. Je zal vijandelijke gebouwen moeten saboteren en belangrijk personeel van de tegenstander gevangen moeten nemen.

Natuurlijk zijn er ook nog steeds de grote vuurgevechten, waarin je gebruik kan maken van machinegeweren, bazooka's en granaten. De actie vindt plaats te voet, in een tank of soms zelfs in vermomming, zodat je ongezien achter de vijandige linie kan komen.

Daarnaast zal Infiltrator de mogelijkheid bieden met een GBA link kabel met twee spelers tegen elkaar te spelen. Ook de GameCube-GBA connectivity wordt ondersteund. Hierbij zal de GBA als automap dienen voor de GameCube game Medal of Honor: Rising Sun. Medal of Honor: Infiltration wordt zal deze herfst uitkomen.