Medal of Honor: Allied Assault is een van de games waar de gemiddelde PC gamer vandaag de dag op wacht. Na vandaag misschien niet alleen de gemiddelde PC gamer, want ook een Xbox en een Gamecube versie van deze Tweede Wereldoorlog shooter lijken niet ver weg.

De site SPOnG (niet te verwarren met onze landelijke topadvocaat) had kortgeleden een interview met de makers van Medal of Honor, en kwam er achter dat een Xbox versie al in de planning staat, en dat ze ook graag een versie op de Gamecube releasen. Bij deze laatste console moeten ze nog wel uitzoeken hoe het met de hardware zit."[Medal of Honor] has a very strong future across new platforms," SPOnG.com was told. "Presently we are planning an Xbox version of Allied Assault, and we are thinking about a GameCube version, but we need to see where the demographic for the hardware lies." Medal of Honor: Allied Assault op de PC

Het lijkt in eerste instantie wat vreemd dat er niet wordt nagedacht over een PlayStation2 versie, maar deze console zal haar eigen Medal of Honor krijgen, Medal of Honor Frontline.

Om het maar op z'n Engels te zeggen: 'More as it develops '.