Medal of Honor: Above and Beyond verschijnt op 11 december

Medal of Honor: Above and Beyond verschijnt op 11 december

De virtualrealitygame Medal of Honor: Above and Beyond verschijnt op 11 december.

Dat werd tijdens Facebook Connect gisteren aangekondigd. Tijdens het evenement werd ook de Oculus Quest 2 aangekondigd, alsmede diverse nieuwe vr-games.

De Respawn Entertainment-game komt op 11 december beschikbaar voor Rift en Quest via Oculus Link. Ook komt het spel meteen op de Oculus Store en Steam te staan, waar het SteamVR ondersteunt.

Above and Beyond keert terug naar de Tweede Wereldoorlog. Spelers zijn een agent van de Office of Strategic Services (OSS) en moeten infiltreren bij de nazi's en samenwerken met het Franse verzet. Naast een singleplayercampagne komt er ook een multiplayermodus naar de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg jammer dit, medal of honor is een van mijn al time favorite fps games, Heb en wil helaas geen facebook :(

0
test

@Zoidberg ook op SteamVR gelukkig :)

0
test

Vr begint wel Nice uit te groeien laatste tijd maar ik hoop op meer games die optie bieden, Dat je VR en zonder kunt. Ik vind het jammer dat je sommige games niet zonder Kunt spelen, En ik snap dat je minder diepe wegwijs hwbt zonder, maar ik kan me bijna niet indenken dat een game als dit puur in Brussel beter is dan gewoon zo. Tuurlijk waan je je meer in oorlog via VR maar zulke games lenen zich toch al voor gewoon spelen. Dus wel ergens jammer dat VR vaak een required iets is. Games zouden meer gekocht worden als het optioneel is, en mogelijk uiteindelijk ook meer VR omdat mensenhandel een normale ervaring diezelfde game misschien willen herhalen en na verloop van tijd hun backcatalog in VR willen proberen. Maar dat kan enkel op die manier als games in beide varianten speelbaar kunnen zijn. Misschien is dat heel lastig te regelen als ontwikkelaar hoor

0
test

@watashi wa maurice desu. Misschien even je autocorrectie checken haha.

0
test

@Paxopoxo Damn je hebt gelijk. Hahah ik heb meerdere talen in gebruik en die mixen nogal eens. Hahah en ik ben serieus te stom om even terug te lezen voor plaatsen. Hahah Of ja dat blijkt wel. Hahahaha Toch even beter opletten voortaan. Thnx. Hahahahaha

0

Aanbevolen voor jou