MechWarrior: Tactics aangekondigd | Gamer.nl

MechWarrior: Tactics aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game werd in november 2011 reeds onthuld als MechWarrior Online. Toen werd ook bekend dat de game gebruikmaakt van het free-to-playmodel. MechWarrior: Tactics speelt zich af in het jaar 3025, wanneer vijf facties vechten om de macht in het universum. Spelers hebben de leiding over een huurlingeneenheid en kunnen gebruikmaken van verschillende soorten mech-robots tijdens de strijd om de macht.

Deze robots kunnen voorzien worden van functionele en esthetische uitbreidingen, die spelers kunnen verdienen en kopen in een in-game winkel. De omschrijving op de website van de game rept alleen over een multiplayermodus in MechWarrior: Tactics, compleet met online ranglijsten. Het is onzeker of de game ook een singleplayermodus heeft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou