Sega is vandaag gekomen met nieuwe info over een aantal van hun nieuwe games. Eén van deze games heet Chromehounds. In deze, voor de Xbox 360 aangekondigde squad-based actiegame, krijg je de kans om in een aantal grote gevechtsmechs te stappen en de boel aan gort te schieten. Hierbij ligt de focus op coöperatieve gameplay waarbij zowel in singleplayer als op Xbox Live gespeeld kan worden.

De ontwikkelaar From Software is overigens niet onbekend met het maken van mech-based games, want ze zijn eerder al verantwoordelijk geweest voor games uit de Armored Core reeks. De mechs, of Hounds zoals ze in Chromehounds worden genoemd, zijn stuk voor stuk te besturen, maar een extra strategisch gameplay element zorgt ervoor dat je ook als een bevelhebber kunt optreden.# Photo realistic visuals bring the game's gritty, war-torn environments to life.

# Strategic gameplay puts the player in the role of 'tactics commander'; manage your squad while testing your reflexes on the battlefield.

# Xbox LIVE support offers cooperative and competitive campaigns for up to 12 players at once.

# Full customisation options present users with thousands of different ways to equip and personalize their mechsDe game staat momenteel gepland voor het voorjaar van 2006. Aangezien hierbij uitgegaan wordt van een release in Japan, is het niet bekend wanneer de game hier zal uitkomen. Een aantal screenshots laat ons alvast zien wat we kunnen verwachten. Bekijk ze hier.