McDonalds-versie van PlayStation 5-controller komt toch niet uit

McDonalds-versie van PlayStation 5-controller komt toch niet uit

Een getoonde McDonalds-versie van de PlayStation 5-controller blijkt niet uit te komen - het concept was alleen voor intern gebruik bedoeld.

Vorige week kondigde McDonalds Australië aan een gelimiteerd aantal DualSense-controllers weg te geven. De PS5-controllers kwamen in de vorm van een reguliere DualSense, maar dan in de kleuren van McDonalds en met een hamburger en portie frites er op afgebeeld.

De verschenen illustratie van de controller riep wat ophef op. Veel mensen op internet uitten hun kritiek over de controller vanwege het uiterlijk. 

Deze week bleek echter dat Sony helemaal geen toestemming had gegeven om de DualSense-controllers weg te geven. McDonalds liet gisteren aan IGN weten dat het ontwerp van de controllers alleen voor intern gebruik was, en dat het per ongeluk aan de media was geleverd. 

Er is dus geen samenwerking tussen McDonalds en Sony PlayStation en de speciale versie van de controller komt niet uit. Toch vragen fans zich af of het fastfoodbedrijf achter de schermen niet al een paar exemplaren van de DualSense-controller heeft gemaakt. Daardoor kan het, mocht die in de toekomst op onofficiële wijze op de markt verschijnen, een collector's item worden.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ja ja. Dus eerst aankondigen en ineens is het een intern concept. Totaal ongeloofwaaardig natuurlijk maar goed.

0

jemig, wat vind ik DAT nou jammer zeg. Ik wil niets liever dan mijn huis volplempen met McDonalds prullaria.

0

Aanbevolen voor jou