Maxis werkt aan nieuw simulatiespel | Gamer.nl

Maxis werkt aan nieuw simulatiespel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de vacature wordt gevraagd om een ervaren graphics engineer die het team in Emeryville, California komt versterken. Hij moet in staat zijn om grafische systemen zo te ontwerpen dat ze op PC's met uiteenlopende specificaties werken. Hoewel het geen vereiste is, noemt Maxis als pluspunt ervaring met de rendering-structuur van de Xbox 360 en PlayStation 3.

Wat Maxis' volgende project wordt, is nog niet bekend. De studio is niet langer verantwoordelijk voor De Sims en maakte als laatste de actievolle role-playing game Darkspore. De voorgaande titels van de studio, Spore, De Sims en SimCity, waren alle simulatiegames. Het meest recente officiële vervolg binnen die laatste serie, SimCity 4, verscheen in 2003.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou