Maximale level in Borderlands wordt gratis verhoogd | Gamer.nl

Maximale level in Borderlands wordt gratis verhoogd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Pitchford zei dat zijn studio de level cap niet aan de de betaalde downloadbare content wilde koppelen, omdat spelers dan gedwongen worden om ieder van deze pakketten aan te schaffen. In plaats daarvan krijgt het spel een gratis update waarin deze verhoogd wordt en eveneens de inhoud van het oorspronkelijke spel wordt aangepakt om beter overeen te stemmen met het nieuwe maximumlevel.

De update zal de level cap ophogen van 61 naar 69 en zal rond de Amerikaanse release van de Game of the year-editie van Borderlands op 12 oktober beschikbaar worden gesteld. Deze uitvoering bevat naast het originele spel de vier DLC-uitbreidingen, inclusief het nog te verschijnen Claptrap’s New Robot Revolution. De speciale editie is nog niet aangekondigd voor Europa.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou