Max Payne 3 krijgt speciale editie | Gamer.nl

Max Payne 3 krijgt speciale editie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Max Payne 3 Special Edition bevat naast het 10 inch grote beeldje en de game een aantal afdrukken van artwork, een sleutelhanger in de vorm van een kogel en de soundtrack van het spel. Qua in-game items biedt de speciale uitvoering een Cla ic Multiplayer Character Pack met acht speelbare personages uit de eerste twee Max Payne-games zoals Mona Sax.

Ook krijgen kopers van de gelimiteerde uitvoering een Disorderly Conduct Multiplayer Weapons Pack, met daarin de Hammerhead Auto Shotgun, G9 Grenade Launcher en Molotov Cocktail. De Europese adviesprijs is door Rockstar gezet op 109,99 euro. Of en welke Nederlandse retailers de speciale editie aan gaan bieden, is nog niet bekendgemaakt. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou