In de zomer verschijnt de New York Minute Co-Op Pack, meldt Rockstar in een persbericht. Meer informatie over dit pakket ontbreekt. Andere pakketten voegen nieuwe multiplayermaps en nieuwe modi toe, zo blijkt uit de namen. Zo komen in de zomer de pakketten Disorganized Crime Map Pack, Deathmatch Made In Heaven Mode Pack en de Hostage Negotiation Map Pack uit.

In de herfst volgen de Painful Memories Map Pack en de Trickle Down Economics Map Pack. De eerste downloadbare content voor Max Payne 3 verschijnt in juni, de Local Justice Map Pack. Dit pakket bevat drie maps voor verschillende multiplayermodi, avatar-items, multiplayeruitdagingen en meer.

Rockstar Pass

Spelers kunnen de pakketten in een keer met korting aanschaffen, door de aankoop van een Rockstar Pass. De Rockstar Pass kost 2400 Microsoft-punten op Xbox 360 en ongeveer dertig euro op PC en PlayStation 3. De uitgever meldt dat deze pas ongeveer 35 procent korting geeft ten opzichte van de aanschaf van de losse pakketten. Rockstar zegt binnenkort meer informatie te geven over de prijzen en releasedatums van de individuele DLC-pakketten.