Celeste-dlc verschijnt niet vóór 25 januari

Celeste-dlc verschijnt niet vóór 25 januari

De bedenker van Celeste, Matt Thorson, heeft via Twitter nieuwe details gedeeld voor de aankomende dlc van de game. Thorson vermeldt onder andere dat de dlc niet voor 25 januari verschijnt.

In de tweet meldt Thorson dat de dlc niet gereed is om uit te komem voor de datum van 25 januari. Deze datum telt als precies één jaar na de originele lancering van de game. Volgens Thorson wordt de dlc één lineair hoofdstuk zonder zogenoemde 'B-Side'. Hiermee refereert Thorson naar alternatieve versies van specifieke levels. Ook wordt benadrukt dat de content zich afspeelt na de huidige moeilijkste levels. Hiermee wordt de verwachting geschept dat de nieuwe content nog moeilijker wordt om uit te spelen.

Tevens gaat de dlc geen aardbeien bevatten. Deze aardbeien konden in de originele game gevonden en verzameld worden om eventueel het einde van het verhaal te beïnvloeden. Overigens worden volgens Thorson een aantal nieuwe voorwerpen en mechanieken geïntroduceerd en wordt de dlc gratis voor alle beschikbare platformen.

Celeste werd op 25 januari 2018 uitgebracht en heeft sindsdien meerdere prijzen in de wacht gesleept waaronder de prijs voor de Beste Indiegame.

Momenteel is er nog geen exacte releasedatum bekend voor de dlc-uitbreiding van Celeste. Celeste is verkrijgbaar op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou