Omdat Gamers.nl een gamesite is zal je hier zelden hardwarenieuws tegen komen en al helemaal zelden nieuws over films. Er zijn uiteraard uitzonderingen op deze regel. Diverse hardware- en filmnieuws is namelijk de moeite waard om te melden en moeilijk als gamer te negeren. In dit geval wil ik de teaser-trailer release van "Matrix II: Reloaded" en "Matrix III: Revolutions" niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Jawel, je leest het goed. De eerste beelden van twee sequels waar veel gamers met smacht op zitten te wachten zijn in een teaser-trailer van 1 minuut 20 te bewonderen. Wacht niet langer met downloaden en bekijk de teaser-trailer in één van de prachtige Quicktime formaten, waar large uiteraard het mooist is.

Download teaser-trailer

(rechter muisknop - "Save target as...")

- klein , 3.6 Mb - medium , 7.9 Mb - groot , 16.7 Mb - grootst , 24.6 Mb Voor het bekijken van de teaser-trailer is Quicktime 5.0.2 of hoger nodig. Bezoek de Quicktime website voor de laatste versie.

"Matrix II: Reloaded" en "Matrix III: Revolutions" zullen respectievelijk in mei 2003 en november 2003 hun opwachting maken in de bioscoop.

Bezoek voor meer informatie http://www.thematrix.com

Ps. Ik weet niet of dit ook geval is in Nederland en Belgie maar deze teaser-trailer zit in Amerikaanse bioscopen voor Star Wars Episode II.

Ps. Geen haat/liefde reacties naar het Quicktime-formaat. Mochten er andere (on)officiële formaten in het licht komen zullen wij dit zo snel mogelijk melden.