Pokémon: Let's Go wordt mogelijk de laatste game van regisseur Junichi Masuda | Gamer.nl

Pokémon: Let's Go wordt mogelijk de laatste game van regisseur Junichi Masuda | Gamer.nl

In een interview voor de officiële Pokémon-website maakte Junichi Masuda bekend dat Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee de laatste games zijn die hij regisseert.

In het interview vertelt hij: "Het was intere ant om met de Nintendo Switch te werken. Er is een hoop technologie verpakt in de hardware, die we proberen te verkennen bij Game Freak. Het ontwikkelen van de Pokéball Plus en werken met Bluetooth om de verbinding met Pokémon Go te faciliteren waren beide zeer intere ant als regi eur zijnde.

Maar aan de andere kant is het belangrijk een jongere generatie te hebben bij Game Freak die de ontwikkeling van de Pokémon-serie overneemt. Ik denk dat dat dit waarschijnlijk, op het gebied van de hoofd-rpg's, de laatste keer is dat ik optreed als regi eur."

Masuda begon als componist van van de eerste Pokémon-games en werd vanaf Pokémon Crystal de regi eur van de hoofdgames. Pokémon X en Y waren de laatste games die hij regi eerde voor Let's Go, waarna Shigeru Ohmori het stokje overnam voor Sun en Moon.

Pokémon Yellow

In het interview geeft hij ook een verklaring voor het gebrek aan enkele iconische features van de franchise, zoals eieren, vaardigheden en spullen. Game Freak wil spelers een vergelijkbare ervaring als Pokémon Yellow bieden, waar dergelijke elementen nog niet waren geïntroduceerd.

Lees hier het volledige interview en check ook de nieuwe trailer van de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou