Mastery Challenge Pack 2 aan Assassin's Creed Valhalla toegevoegd

Mastery Challenge Pack 2 aan Assassin's Creed Valhalla toegevoegd

Ubisoft heeft een update voor Assassin's Creed Valhalla uitgebracht waarmee onder andere het Mastery Challenge Pack 2 wordt toegevoegd.

Update 1.5.1 is nu verkrijgbaar. Vorig jaar werd de Mastery Challenge-modus al aan de game geïntroduceerd. Dit zijn een serie uitdagingen waarmee de skills van spelers tijdens gevechtssituaties en stealth wordt uitgetest.

Verder worden er diverse verbeteringen doorgevoerd, alsmede de terugkeer van het Ostara Festival, dat loopt van morgen tot 12 mei. Hierbij kunnen diverse beloningen worden vrijgespeeld. waaronder wapens en tatoeages. 

Hierbij de grootte van de update per platform:

  • Xbox Series X/S: 9,0 GB

  • Xbox One: 8,2 GB

  • PlayStation 5: 2,92 GB

  • PlayStation 4: 1,41 GB

  • Pc: 12,33 GB

Ubisoft werkt ondertussen aan het volgende deel in de Assassin's Creed-reeks, genaamd Assassin's Creed Infinity. Volgens geruchten wordt er ook aan een kleinschaligere spin-off gewerkt die om het personage Basim draait. Dit is echter niet officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Technisch gezien is dit het derde Mastery Challenge pack. Het helemaal tot het einde van de game halen is de 1ste uitdaging.

0
test

Vermoeiend zulke DLC als de game enorm boring is geworden. Heb van de week voor de 2e keer geprobeerd de laatste DLC op te pakken maar het trekt me niet en moet zeggen dat is me bij al de andere AC games nog nooit overkomen. Ik hoop dat de nieuwe game weer een sterk personage gaat brengen, ik hoop ooit Kassandra terug te zien in een nieuwe game. Maar goed, voorlopig vermaak ik mij enorm met Pillars of Eternity Deadfire die ik ooit tijdens release kocht maar nooit aan toe kwam, wat een geweldige game is dat.

0
test

@DarkraverX Nou ja "Kassandra" zat in deze game. Vind het een beetje ironisch dat de meest saaie Assassins's Creed zoveel DLC krijgt. True de game verkocht als een malle en Ubisof is gewoon fan van makkelijk en snel geld verdienen dus het verbaast me niks. Ik zit momenteel in Horizon Forbidden West. Game is misschien nog wel langer als Saaihalla en moet er wel echt voor gaan zitten dus kom er niet zo vaak aan toe als ik zou willen maar wanneer ik er mee bezig ga word ik er wel meteen ingezogen. Veel plezier met Pillars.

0
test

@bigds9fan Horizon Forbidden West is een pareltje, echter heb ik hem ff opzij gelegd, Pillars heb ik nu hetzelfde gevoel als wat jij met Horizons hebt. Veel plezier met Horizon.

0

@DarkraverX Pillars of Eternity... Ik hou van die game. Veel plezier ermee

0
test

@Ziminar Thanks, ja het is wel een beetje shame shame dat ik er nu pas echt mee begonnen ben. :D Jij ook veel plezier met de game waar je mee bezig bent, welke is dat?

0

Aanbevolen voor jou